«

»

feb 17

Nätmobbing

Stort i media nu är nätmobbing. Mobbing som mobbing. Det är ingen skillnad på mobbing på nätet som in facto, på arbetsplatser och i övrigt i samhället. Samma ondska ligger bakom. Lite mer feg som anonym på nätet kanhända.

Fegheten bland vuxna på arbetsplatser är att ljuga, skydda sig själva, använda ondmakt och gömma sig bakom varandra och positioner. Bland vuxna utför förövarna mobbingen förrädiskt och maktlystet. Den kan vara mer oförställd när det gäller nätmobbing pga anonymiteten, likväl som hos barn som inte har förståndet.

All mobbing utgår från maktmissbruk och avundsjuka. Mobbing är en sjuk företeelse utförd av sjuka/osunda individer. Mobbing är brottsligt och totalt oförsvarbart. Ännu så länge har dessa mobbare sina sötebrödsdagar och tillåts att utföra öppen och tydlig mobbing. Vi har inget bra ledarskap/chefsskap ute på arbetsplatser generellt – då skulle inte mobbing existera. Och när alla människor har värdegrunder in i märgen, att aldrig utsortera människor som avfall, då har vi det samhälle som mänskligheten behöver. NU är det alldeles för många psykopater, narcissister, andra missbrukarpersonligheter och obearbetat folk, och dessa kan nog aldrig bli annorlunda utan ska hållas i schack. men då måste vi inse att de finns och hur de beter sig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *