«

»

feb 03

”Morjärvsmannen” och Sture Berwall/Thomas Quick samt vansinnesdåd

Nu har jag läst boken ”Morjärvsmannen” skriven av hustrun Karin Eriksson om och med hennes man Sanfrid, som inte lever längre. Han var förföljd och anklagad för att vara spion, en massa herrans år, till skada för honom och hela hans familj. Jag fick gråta och återigen se hur de människor med tanke och självständighet ska förtalas, bli lögnaktigt beskyllda, utsättas för missundsamhet och avundsjuka och hur skvaller och förtal utan sanningshalt ska utgöra basen och anledningen för det man tror ska vara seriösa utredningar av seriösa myndigheter och människor.

I detta fall som i så många andra fall gäller inte sanning och rätt, och vid varje sådant tillfälle som är mer vanligt förekommande än tvärtom i Sverige, så visar detta att vi varken har en rättsstat eller demokrati, dvs människan lika värde och en stat som vilar på de mänskliga rättigheternas grunder. Och Sverige bröstar sig och anklagar t ex Kina för diktatur, det är skrattretande – vi har kommit så långt ifrån demokrati i Sverige att detta begrepp är så utvattnat att vi tror att demokrati är rösträtt vart fjärde år!

Morjärvsmannens efterlevande har grävt fram sanningen med blod, svett och tårar. De som förföljde honom årtionde efter årtionde betalda av skattepengar för att leka cowboy och indian, har fått betalt  för att utöva rättsröta.

Se samma fenomen i Stasi-angiveri och utrotning av alla icke-önskvärda. Samma fenomen finns i mobbing – skvaller, lögner och förtal. Och jag och mina barn har fått vara med om hetsjakt utan grund, så vi vet exakt hur självutnämnda makttyper agerar brottsligt i sina olika maktfunktioner – livsfarliga oetiska människor.

Samma rättsröta i Sture Bergwall/Thomas Quick – rättsrötan – masspsykos hos,  vill de se sig som; högutbildade förståsigpåare som advokater, psykologer, läkare, poliser, domstolar, media osv – alla körar i kör, och inte i sak och fakta. Det blir en fars det som ska vara seriösa utredningar grundade på fakta och sanning, istället vinklade tyckanden och spekuleranden och rena lögner. Först drogar de ner en människa totalt och sedan gör de honom till en mördare.

Samma sak med de sk ”Vansinnesdåden” i Sverige och utomlands – där ligger psykofarmaca bakom, det slår om i huvudet beroende på drogerna förskrivna av läkare. En man berättade för mig att han hade läst i en finsk tidning att 2 av skjutningarna i Finland och en skoldödsskjutning i USA, utfördes av personer som hade fått samma sk medicin förskriven. Här skedde faktiska mord. Detta ska vi veta om den ökade förskrivningen och inte ha blind tilltro som många har nu, till den svenska psykiatrin som absolut inte fungerar och hjälper i psykisk/själslig nöd.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *