«

»

Nov 12

Ett behövligt psykiatritänk

Först ska jag återkomma till mitt tidigare inlägg om bikarbonat som bot mot cancer. Sanna Ehdin beskriver exakt vad bikarbonat har för effekter på blogg.passagen.se/sannaehdin/entry/bakpulver_mot_cancer. Hon berättar att forskaren Dr. Mark Pagel, Cancercentret vid Arizona University, har fått forskarpengar för att studera effekten av bakpulver (natriumbikarbonat) mot bröstcancer.

Nu till dagens bloggämne. Professor Bonnie Kaplan, Kanadensisk psykiatriker, läker psykiska diagnoser/ohälsa/tillstånd/sjukdomar med vitaminer och mineraler. Hon skriver vetenskapliga medicinska artiklar om detta, så gå in och googla på henne och sprid kunskapen om hennes goda medicinska behandling. Hon har varit i Sverige och föreläst på St Görans Sjukhus också.

Dessa kunskaper och detta synsätt skadar inte eller drogar ner människor i kronisk fysisk och psykisk ohälsa som existerande psykiatri”vård” till stor del resulterar i. Vi behöver ett totalt paradigmskifte i att förstå människors psykologiska/psykiska och biologiska normalt mänskliga behov tvärtemot att sjukförklara, diagnosticera och kemikalisera mänskligheten utifrån vinstintressen och prestige.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *