«

»

Nov 03

Cancerforskning

Läste i tidskriften 2000-Talets Vetenskap om läkaren Simoncini från Rom i Italien, som använde bikarbonat utifrån existerande forskning om svamptillväxt och utveckling av cancer, för att hjälpa 500 patienter att bli fri från cancer. Förutom forkningen som finns så hade han egna erfarenheter när han som ung arbetade vid universitetssjukhuset i Rom, och upptäckte att hudcancer försvann med applicering av natriumbikarbonat.

Som vanligt kan man väl påstå, så krossar ett system personer som inte är liktänkande, hur sanningsenliga och trovärdiga dessa självständigt tänkande och etiskt inriktade människorna än är. Ni vet, är jorden platt fast den är rund och systemet har bestämt platt – så säg inget annat.

Nu fortsätter ändå Dr Simoncini att hjälpa människor över hela världen, från sitt hem utanför Rom. Han gör en nedslående analys; ”enligt min mening kan man lita på ungefär tre procent av befolkningen. Det är den andel goda människor som finns.” Vad han och även jag vill ha sagt är nog att vi alla är barn av vår tid och kan vara blinda i tidens dogmer och sk sanningar och att oetiska flockbeteenden överallt utrotar det flocken i sin makt vill utrota.

Jag vill önska honom lycka till och är tacksam för att det finns dessa tre procent vänliga själar.

 

2 kommentarer

  1. admin

    Bra skrivet om en bra sak – bikarbonat 🙂

    1. Soltana

      Jag håller fullständigt med dig!!! Vi måste börja våga ha tillit till det som känns rätt i hjärtat! Det finns så mycket som vi kan ta reda på själva ute på ”NÄTVERKET” Klart att många har svårt att släppa taget om det som dom ”lärda” har sagt! CellGIFTER och STRÅLNING vad gör det med våran kropp?! Tro på er egen magkänsla! Jag har sån medkänsla för människor som vågar bryta sig ur ledet, för att visa oss andra en bättre väg! Många människor reagerar ungefär likadant, när någon behöver hjälp av någon som sparkar och slår på, han eller henne. Vad gör dom flesta människor i en sådan situation? Vi står och tittar kanske väntar på att någon annan bredvid ska gripa in och hjälpa! Vi är rädda för att hamna i samma sits som den som behöver våran hjälp! Tänk om flera stycken av dom som ser på plötsligt släpper sina rädslor och undsätter människan som är i nöd! Jag menar om vi törs släppa taget om denna ”Matrix” så skulle vi bli så mycket mera medvetna om vad som egentligen pågår därute på marknaden. Vi har rätt att få veta sanningen om detta och mycket mera därtill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *